Ledarskapsjouren

Expert kvalificeringsprocess

Våra experter väljs ut enligt en omfattande urvalsprocess och bedöms kontinuerligt i deras coachningspraxis genom omdömen och recensioner.

Kandidatscreening

Från ett stort antal ansökningar väljer vi noggrant coacher enligt våra kvalitetsstandarder och kontrollerar noggrant att varje kandidat uppfyller våra kriterier.

Personlig intervju

Erfarenhet, kommunikation och personlighet testas i en omfattande liveintervju. Här fokuserar vi särskilt på coachens personlighet och deras kunskaper.

Kontinuerlig kvalitetssäkring

Genom bedömningar och recensioner utvärderas coacherna för att säkerställa kvalitet.  löpande säkerställa kvalitet.

Se ett urval av våra experter

Jenny Lundström

Jenny Lundström har arbetat som VD och har bred erfarenhet inom sälj och affärsutveckling från storbolag såväl som tillväxtbolag. Hon har erfarenhet inom områden såsom IT, sjukvård, konsultbranschen och besöksnäringen. I dag arbetar hon som konsult inom försäljning, organisation, ledarskap och förändringsarbete samt som coach.

Charlotte Gerold

Charlotte Gerold har lång och bred erfarenhet av att arbeta med människor i olika roller inom näringslivet såsom försäljning, ledarskap och coaching. Hon har bland annat arbetat som försäljningschef på SAS, ICE Hotel, drivit eget företag, varit coach, mentor och utbildare. I dag arbetar hon främst som rådgivare inom rekrytering, coaching och personlig utveckling.

Liselotte Ulvebring Westin

Liselotte har chef och ledarskaps erfarenhet inom Stockholm läns landsting, privat och kommunal omsorg på olika nivåer 2005 t.o.m. 2021. Hon arbetar som coach och mentor för ledarskap och grupputveckling. Liselotte arbetar alltid med helheten i en organisation och dess utvecklingsdesign genom att ha styrt och byggt upp olika organisationer med förbättring utav processer, arbetsmiljö och kvalitetsmetoder, uppföljningar, värderingar som har i sin tur skapat god kvalitet. Svåra samtal, rehabilitering och arbetsrätt. Liselotte är ACC-certifierad.

Henrik Boman

Henrik Boman är expert inom arbetsrätt och har över 18 års erfarenhet som jurist inom arbetsrättsliga frågor. Han har bland annat varit chefsjurist för PLR inom Svenskt Näringsliv, förbundsjurist på Ledarna samt central förhandlare på Skogsindustrierna. Idag jobbar han som juridisk och strategisk rådgivare för arbetsgivare och företag inom arbetsrätt, avtal, förhandlingar och förlikningar. 

Vill du bli expert på Ledarskapsjouren?

Skapa meningsfull påverkan

Ledarskapsjouren gör det möjligt för människor att dra nytta av coachning så tidigt som möjligt i sin karriär för att uppnå störst effekt.

Använd den senaste coachningstekniken för att förändra dina kunders tillväxt och utveckling.

Helt flexibelt

Våra Coacher arbetar 100% flexibelt. De väljer själv sina tillgängliga timmar och arbetar när de kan.

Gå med som expert

Fyll i detta formulär så kontaktar vi dig för att prata om din ansökan